Έχεις στο αρχείο σου «κινηματογραφικές» φωτογραφίες;

Πάρε μέρος στην καμπάνια του Hellenic Film Commission για μια film friendly Ελλάδα

Το HELLENIC FILM COMMISSION του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό, ως τόπο κατάλληλο για την πραγματοποίηση πάσης φύσεως οπτικοακουστικών παραγωγών, και προβαίνει σε δράσεις για την προσέλκυση διεθνών οπτικοακουστικών παραγωγών στην Ελλάδα.

Με το open call του www.locateyourphoto.gr, το Hellenic Film Commission σας καλεί να συμβάλλετε στη δημιουργία Photo Gallery της Ελλάδας για την αποτύπωση και προβολή των ποικίλων τοποθεσιών της χώρας (locations). Από την κλασική Αθήνα μέχρι την ορεινή ενδοχώρα και τα νησιά της, όλη η Ελλάδα μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό ντεκόρ για οπτικοακουστικές παραγωγές.

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες φωτογράφους, διευθυντές φωτογραφίας οπτικοακουστικών έργων, location managers, αλλά και σε λάτρεις της φωτογραφίας που έχουν «κινηματογραφική ματιά» και αναζητούμε φωτογραφίες που να αναδεικνύουν τοποθεσίες, χωρίς την παρεμβολή προσώπων και εμπορικών σημάτων.

Από τις φωτογραφίες που θα υποβληθούν στον ιστότοπο www.locateyourphoto.gr, το Hellenic Film Commission θα επιλέξει ποιες φωτογραφίες θα δημοσιεύσει σε κάθε ιστότοπο που ανήκει στο ΕΚΚ (www.gfc.gr) και στο Hellenic Film Commission.

Για να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να κάνετε πρώτα ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ και στη συνέχεια ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΟΥΣ.